Heippa,

Olen Cheyenne, mutta voit kutsua minua CC:ksi. Opiskelen ensimmäistä vuotta liikunnanohjaajaksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa ja unelmani onkin toimia tulevaisuudessa valmentajana! Haluan auttaa ihmisiä löytämään liikunnan ilon sekä saavuttamaan omia tavoitteitaan ja unelmiaan liikunnan saralla! Vahvuuksiani ovatkin aito halu auttaa, kannustaa sekä haastaa muita, mutta myöskin tunneälykkyyteni sekä empatiakykyni! Haluankin urallani erikoistua psyykkiseen (mentaali) valmennukseen ja aion täydentää opintojani mm. liikuntapsykologian opinnoilla!

Hieman minusta: olen ihan hurahtanut fitnekseen, tarkemmin sanottuna bikini fitnesiin. Olen tähtäämässä ensimmäisiin bikini fitness -kisoihini syksyllä 2022 ja jaan matkaani kisoihin erityisesti Instagramini puolella. Urheilun myötä itsetuntoni on kohonnut huimasti ja olen saanut valtavasti itsevarmuutta. Lisäksi olen oppinut paljon tärkeitä psyykkisiä taitoja kuten sinnikkyyttä, pitkäjänteisyyttä, sitoutumista sekä monia muita taitoja lukuisten onnistumisien myötä! Muutama avainsana, joilla voisin kuvailla itseäni lisäksi ovat herkkyys, rohkeus ja avoimuus. Minulle tärkeitä arvoja ovat muun muassa itsensä kehittäminen ja haastaminen sekä terveys ja hyvinvointi. Nämä näkyvät kaikessa tekemisessäni!

Mitä on luvassa täällä blogini puolella? Jaan blogissani ajatuksiani tavallisesta arjestani, opintojeni etenemisestä sekä kilpailu-matkastani. Erityisesti painotus tulee olemaan havainnoissani sekä oivalluksissani. Haluan pyrkiä jakamaan syvällisiä ajatuksia, mutta myös tasapainottamaan sisältöä fitness-hömpällä!

Tervetuloa seuraamaan minua täällä blogini sekä Instagramin puolella!

xx,
Cheyenne